Biografie

Op de lagere school heb ik eens moeten bewijzen dat ik in één dag twee leesboekjes uithad. Zo graag las ik en nog steeds. Waarom zijn sommige zinnen zo mooi, zo pakkend, dat ze blijven hangen? Het heeft me altijd geïntrigeerd. Woordkeuze, ritme, iets kunnen vertellen zonder het plat te benoemen, dat is wat me raakt. Van lezen kwam zelf schrijven. Overal heb ik notitieblokjes liggen, zodat ik spontane invallen en opgedane inspiratie altijd kan opschrijven.

Als ik mezelf moet vatten in een aantal trefwoorden, zeg ik: energiek, daadkrachtig, ondernemend en invoelend. Ik kan snel verbanden leggen en werk gedisciplineerd.

Wil je mij als schrijfster beter leren kennen, lees dan mijn interview op boekenrecensiesblog.nl

Carrière

Nadat ik vier jaar mode-inkoopster ben geweest voor een keten in Amsterdam, ben ik mijn eigen modezaken begonnen. Deze heb ik zestien jaar gehad. Mijn leven maakte een draai toen ons tweede kind, een dochter, werd geboren. Zij is meervoudig beperkt. Door haar heb ik Stichting Nadja opgericht, een stichting die zich voornamelijk inzet voor aangepaste vrijetijdsbesteding voor jongeren met een beperking. Iets waar ik veel voldoening uit haal.

Oude passie

Om mijn oude passie te laten herleven, heb ik diverse schrijfopleidingen gedaan. Dit om een grote droom: mezelf auteur te mogen noemen, te realiseren.

anne@de-storyteller.nl
06-55831967