Vleugellam

“De blik waarmee hij naar haar kon kijken… is ze naïef geweest? School er altijd al een monster in hem? Had ze eerder moeten zien dat het licht volledig was uitgegaan bij hem?”
“Je zou denken dat het de pijn is, de angst die haar aanjaagt, maar het is de vernedering van zichzelf te moeten bevuilen en de machteloosheid die de woede doet oplaaien en haar op scherp zet.”

Leiden schrikt op van een lugubere moord. Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in het water bij een recreatiegebied. Inez de Jager houdt zich er niet mee bezig, ze is een optimist en heeft zo haar eigen problemen. Ze wordt gestalkt door haar ex en denkt na over een carrièreswitch. Ze staat dan ook niet direct te trappelen als de ietwat mysterieuze Marc Huberts werk van haar maakt. Dat verandert als Marc en Inez elkaar vinden in hun passie voor fotografie en ze steeds meer met elkaar optrekken. Inez ziet in Marc een betrouwbare partner, ook al heeft hij wat bijzondere voorkeuren. En waar komt zijn fascinatie voor gierzwaluwen vandaan? Ondertussen neemt het gedrag van haar ex-vriend Daniël angstaanjagende vormen aan.Iedereen heeft geheimen. Geheimen die Inez in gevaar brengen. De vraag is: wie ken je nou eigenlijk echt?

Vleugellam bestellen

Bol.com
Dit boek is ook verkrijgbaar via mijn uitgeverij Gopher.nl en bij de plaatselijke boekhandels.

Bekijk mijn andere boeken

De setarspeler

Keerpunt is de debutroman van Anne van Zwieten

Keerpunt