Mijn eerste roman Keerpunt is verkrijgbaar bij de (online) boekhandel. Mijn tweede roman, De setarspeler, komt 28 oktober 2021 uit. Ik hou jullie op de hoogte. Voor meer info over dit tweede boek kun je mijn blog volgen. Inmiddels werk ik aan mijn derde boek, een psychologische thriller.

Waar gaat Keerpunt over:

Drie vrouwen, de gescheiden Babette, met zorgen om haar autistische zoon Bas, de losbandige Carla die vastzit in een liefdeloos huwelijk en de naar bevestiging zoekende Juliëtte, die worstelt met haar traumatische jeugd.
Drie veertigers, die met hun uiteenlopende karakters en levensstijlen aanvankelijk geen raakvlakken lijken te hebben. Toch is er wel degelijk een gemene deler. Dit feit brengt hen uit hun evenwicht en zet hen ieder afzonderlijk aan tot nadenken. Het betekent een keerpunt.
Of is het daar inmiddels te laat voor?

In een vloeiende lijn en met sterk neergezette, gepersonaliseerde karakters geeft Van Zwieten een realistische inkijk in de levens van de drie dames in Leiden. Overspoeld door emotiewisselingen en een scala aan stemmingsveranderingen, kleurt de auteur de dagen van Babeth, Juliette en Carla. De beleving van de lezers toont naast betrokkenheid ook een wisselende emotionele lading.

“Vanaf het begin wordt je meegezogen in de levens van de drie vrouwen. Je wilt blijven lezen hoe het verder met ze gaat. Het verhaal is erg realistisch en intens geschreven en er zit ook een zekere spanning in.”

Desirée Mosmans
“Heerlijk boek in fijne vlot leesbare stijl geschreven. Mooie doordachte en herkenbare personages. Aantal zinnen bijna poëtisch zo mooi. Ik ga het zeker aanraden bij mensen.”
Sylvia Habraken

Recensies op Bol.com en Hebban: 

-‘Keerpunt is een psychologische roman pur sang’

-‘Anne van Zwieten schrijft op pakkende wijze, Carla, Babette en Juliette zijn vrouwen van vlees en bloed’

-‘Er spreekt hoop uit en de boodschap je leven af en toe onder de loep te nemen’

-‘Vanaf het begin word je meegezogen in het verhaal van de drie vrouwen’

-‘Heerlijk boek in fijne, vlotte leesbare stijl’

-‘Een boek dat nog wat nazindert als je het uit hebt’