Anne van Zwieten in de pers

Leiderdorps Weekblad Vleugellam

14 November 2022
Ric Hofmans van Uitgeverij Gopher heeft niets dan lof voor het nieuwste boek van Anne van Zwieten. “Heel toegankelijk, spannend en op het eind bloederig’, zo typeert hij de psychologische thriller ‘Vleugellam’.
Lees het artikel

Leiderdorps Weekblad De setarspeler

26 November 2021
Een Iraanse vluchteling, een kunstwerk, een kraakpand en een muziekinstrument. Dit zijn de ingrediënten van het nieuwe boek van Anne van Zwieten.
Lees het artikel

Leids dagblad De setarspeler

20 November 2021
Laura Heerlien
De tweede roman van de Leiderdorpse Anne van Zwieten ligt in de boekhandel. Het idee voor haar nieuwe boek ontstond in het Bosje van Bosman. Een plek die ze zelf eigenlijk helemaal niet kende in Leiden.
Lees het artikel

Leiderdorps Weekblad, Keerpunt

20 November 2019
Corrie van der Laan
Babette, Juliette en Carla. Drie vrouwen van in de veertig, ieder met hun eigen uitdagingen en problemen in het leven. Ze wonen in Leiden maar dat lijkt de enige overeenkomst. Totdat ze door toeval met elkaar in contact komen en gaandeweg ontdekken dat er ondanks de uiteenlopende karakters en levensstijlen iets is dat hen bindt. Het zet hen ieder afzonderlijk aan tot nadenken, tot het maken van nieuwe keuzes.
Lees het artikel

Leidsch Dagblad Keerpunt

14 November 2019
Laura Heerlien
De Leiderdorpse Anne van Zwieten schreef haar debuutroman Keerpunt, die volgende week zaterdag om 14.00 uur wordt gepresenteerd in boekhandel De Kler in de Winkelhof. Het boek gaat over drie Leidse vrouwen. „Ik wilde aanvankelijk een thriller schrijven, maar het leek mijn redacteur veel beter als ik dat niet zou doen en de personages zou uitdiepen. Ik heb naar haar geluisterd, er wordt niemand meer vermoord.”
Lees het artikel