Jitske

Anne is in staat om moeilijke onderwerpen als het accepteren en waarderen van mensen met een beperking en mensen met een achtergrond als vluchteling in begrijpelijke taal aan de lezer te presenteren. Door een beeldende schrijfstijl te gebruiken en het verhaal te kanten vertellen in de ik vorm staat het als een huis. Beleef je dezelfde dingen als het hoofdpersonage. Je bevindt je in dit verhaal je maakt er onderdeel van uit.

Jitske

Dit is een thriller om u tegen te zeggen. Geraffineerd, diep onderhuids en huiveringwekkend. Dit komt doordat je niet weet met welke duistere en kwade machten je te maken hebt. Waar de dreiging vandaan komt en waarom. De proloog schetst gelijk al een inktzwart scenario. Meedogenloos nietsontziend en kil. De opbouw van het verhaal vind ik duidelijk en geloofwaardig. Gelijk verstikkende beklemming; het gevoel niet weg te kunnen op het moment dat jij dat wilt. Het laat de kwetsbaarheid van een vrouw in al haar facetten zien. De afwisseling in personages maakt dat het boeiend blijft. Je wilt niet stoppen met lezen nadat je eenmaal begonnen bent.

Carla

Een ongelofelijke spannende en lugubere psychologische thriller!

Vero

De schrijfstijl van de auteur was mij al bekend van haar boek “De setarspeler” en ook nu weer weet ze me te overtuigen met haar meeslepende vertelwijze en heel beschrijvende en filmische bewoordingen. Een genot om te lezen.

Desirée

De proloog van het boek zorgt er meteen voor dat je nieuwsgierigheid wordt gewekt. Vanaf dat moment wordt je door het verhaal opgeslokt en laat het je niet meer los.

Sylvia Habraken

Heerlijk boek in fijne vlot leesbare stijl geschreven. Mooie doordachte en herkenbare personages. Aantal zinnen bijna poëtisch zo mooi. Ik ga het zeker aanraden bij mensen.

Desirée Mosmans

Vanaf het begin wordt je meegezogen in de levens van de drie vrouwen. Je wilt blijven lezen hoe het verder met ze gaat. Het verhaal is erg realistisch en intens geschreven en er zit ook een zekere spanning in.

Cees van Rhienen

Thrillzone
In een vloeiende lijn en met sterk neergezette, gepersonaliseerde karakters geeft Van Zwieten een realistische inkijk in de levens van de drie dames in Leiden. Overspoeld door emotiewisselingen en een scala aan stemmingsveranderingen, kleurt de auteur de dagen van Babeth, Juliette en Carla. De beleving van de lezers toont naast betrokkenheid ook een wisselende emotionele lading.

Marelle Boersma

Bestseller auteur
Anne heeft een poëtische schrijfstijl waarmee ze op een prachtige manier een klein verhaal schrijft over een groot wereldthema. Een aanrader!

Maria Genova

Journalist en auteur
Een inspirerend verhaal voor iedereen die zich anders voelt en voor iedereen die een droom heeft.