Carla

Een ongelofelijke spannende en lugubere psychologische thriller!

Vero

De schrijfstijl van de auteur was mij al bekend van haar boek “De setarspeler” en ook nu weer weet ze me te overtuigen met haar meeslepende vertelwijze en heel beschrijvende en filmische bewoordingen. Een genot om te lezen.

Desirée

De proloog van het boek zorgt er meteen voor dat je nieuwsgierigheid wordt gewekt. Vanaf dat moment wordt je door het verhaal opgeslokt en laat het je niet meer los.

Sylvia Habraken

Heerlijk boek in fijne vlot leesbare stijl geschreven. Mooie doordachte en herkenbare personages. Aantal zinnen bijna poëtisch zo mooi. Ik ga het zeker aanraden bij mensen.

Desirée Mosmans

Vanaf het begin wordt je meegezogen in de levens van de drie vrouwen. Je wilt blijven lezen hoe het verder met ze gaat. Het verhaal is erg realistisch en intens geschreven en er zit ook een zekere spanning in.

Cees van Rhienen

Thrillzone
In een vloeiende lijn en met sterk neergezette, gepersonaliseerde karakters geeft Van Zwieten een realistische inkijk in de levens van de drie dames in Leiden. Overspoeld door emotiewisselingen en een scala aan stemmingsveranderingen, kleurt de auteur de dagen van Babeth, Juliette en Carla. De beleving van de lezers toont naast betrokkenheid ook een wisselende emotionele lading.

Marelle Boersma

Bestseller auteur
Anne heeft een poëtische schrijfstijl waarmee ze op een prachtige manier een klein verhaal schrijft over een groot wereldthema. Een aanrader!

Maria Genova

Journalist en auteur
Een inspirerend verhaal voor iedereen die zich anders voelt en voor iedereen die een droom heeft.

Boekensteeg

Van Zwieten heeft met De setarspeler een prachtig verhaal geschreven. Het gaat over intergratie, coronatijd, vriendschap, muziek, verbinding, liefde en doorzettingsvermogen. Met een verfijnde schrijfstijl weet ze het verhaal te laten meanderen tot een prachtig en intens geheel. De setarspeler kent net geen 200 bladzijden en ik las het boek in een dag uit. Hierdoor zat ik volledig in het verhaal en beleefde deze verhaal in elk detail. Van Zwieten gebruikt net genoeg woorden om het verhaal de juiste balans te geven en genoeg te zeggen zonder dat het een overload wordt. Hier ligt absoluut de kracht van dit boek.

Surfing Ann's Boeken Blog

Bij het zien van de schitterende cover van De setarspeler van Anne van Zwieten krijg je al een vermoeden dat je een muzikaal verhaal gaat lezen. Het is mooi dat de cover via de zijkant doorloopt op de achterkant. Steeds als je naar de cover kijkt, ontdek je iets nieuws, iets wat je eerder niet was opgevallen. Het is dan ook mooi, dat alles wat je op de cover ziet, ook in het boek terug kan vinden. De titel maakt nieuwsgierig. Je wilt weten wie die persoon is en wat zijn verhaal is. De subtitel geeft weer wat je van het boek kan verwachten.